Impremta ràpida a Catalunya

Som Impremta Online 24 i oferim el servei d’impressió ràpida en només 24 hores per a tota la península. Si necessites una impremta ràpida a Catalunya, nosaltres som la solució.

Dues raons per imprimir en Impremta Online 24

Qualitat sorprenent: prenem la qualitat de debò. Pot esperar una qualitat líder en la indústria recolzada per la nostra garantia de devolució del 100% dels diners.

Servei guardonat: prepara’t per ser mimat. El seu equip d’experts altament capacitats està a punt per ajudar, des assessorament de màrqueting fins assegurar-se que el seu treball es desenvolupi sense problemes.

Increïble valor: des de la primera trucada telefònica al paper premium a l’empaquetat ben protegit, Impremta Online 24 ofereix un valor sense igual. El nostre alt volum, operacions de fabricació d’avantguarda i personal expert li asseguren que sempre obtingui el màxim rendiment dels seus diners.

impressió personalitzada
Garantia de devolució del 100% dels diners: està bé, és a temps o és gratis
Els nostres clients d’impressió d’Espanya poden esperar els més alts estàndards de qualitat i atenció al client. Utilitzem les impressores Heidelberg per produir la més alta qualitat en impressió digital a quadricromia. Les nostres solucions digitals de web-to-print d’avantguarda també estan disponibles per als compradors d’impressió més exigents que exigeixen el millor en qualitat. Si pots somiar-ho, podem fer-ho.

Continua llegint «Impremta ràpida a Catalunya»

Sant Pere i Sant Pau

A la població d’Esterri de Cardós hi trobem l’església de Sant Pere i Sant Pau, d’estil romànic, documentada al 1146. Aquesta és una petita església d’una sola nau, acabada amb una capçalera formada per un absis semicircular.